detector.media
20.09.2013 18:21
У Севастополі невідомі спалили авто редактора «Новостей Севастополя»
У Севастополі невідомі спалили авто редактора «Новостей Севастополя»

У ніч з 19 на 20 вересня, близько о пів на четверту ранку у дворі приватного будинку невідомі підпалили автомобіль Олександра Карлюка, редактора інтернет-видання «Новости Севастополя». Про це повідомляють «Новости Севастополя».

 

Як розповів пан Карлюк, близько четвертої ранку він почув гавкіт собаки, потім удари і сигналізацію автомобіля. Його автомобіль «Chevrolet Lacetti» загорівся в районі переднього лівого колеса і під капотом. Полум'я поширювалося швидко, спроби загасити пожежу самотужки власнику автівки не вдалися, на місце пригоди прибули пожежники.  Як видно із фото, зробленого після пожежі, автомобіль зазнав серйозних пошкоджень і ремонту не підлягає.

 

Олександр Карлюк пов'язує підпал з правозахисною діяльністю громадської організації «За справедливість» і розміщенням критичних матеріалів на сайті «Новини Севастополя». Редактор заявив, що йому добре відомі імена замовників цього злочину, і це не перша спроба підпалу.

 

Пан Карплюк зазначив, що проти нього та його видання неодноразово організовувались перевірки, порушувалися і закривалися кримінальні справи на основі анонімних доносів.  Редактору особисто погрожували фізичною розправою, а приватний будинок Олександра Карлюка вже п'ять місяців відключено від електропостачання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY