detector.media
19.09.2013 14:23
«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу
«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу

У суботу 21 вересня об 11.00 канал «Україна» покаже прем'єрний випуск нового ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин». Ведучі програми - Сергій Бобак та Ксенія Коваль.

 

Руслан Борисюк живе лише у світі комп'ютерних ігор. Його дружина Катерина та дві їхні доньки не отримують від нього належної уваги. Ремонт в квартирі не робився більше десяти років і перспектив його зробити - ніяких.

 

«Немає грошей та бажання», - аргументує відсутність ремонту у квартирі Руслан. Можливо, саме через це у подружжя часто трапляються сварки, які, часом, закінчуються навіть тим, що Катерина виганяє чоловіка з дому.

 

Катерина ж, у свою чергу, втомилася жити в таких умовах і виховувати в цих обшарпаних стінах маленьких доньок. Їй хочеться нормального життя - уваги та турботи від власного чоловіка, а ще пристойного ремонту в квартирі. Їй просто хочеться відчути себе коханою дружиною.

 

Натомість вона має старі обдерті шпалери, побутову рутину та чоловіка, для якого віртуальний світ цікавіший, аніж життя власної родини...

 

Що ж стане причиною раптового бажання Руслана звернутися до програми «Один за 100 годин»? Хто зможе його переконати знайти спільну мову з дружиною у вирішенні ремонтних питань? Якою стане оновлена квартира подружжя Борисюків? А головне скільки знадобиться часу ведучим програми Сергію Бобаку та Ксенії Коваль, щоб повернути у життя цієї сім'ї гармонію та взаєморозуміння - дивіться у дебютному випуску ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин».

 

Дивіться ремонтно-сімейне реаліті «Один за 100 годин» кожної суботи, починаючи з 21 вересня об 11.00 на телеканалі «Україна».

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY