detector.media
28.09.2013 17:54
До 5-го жовтня – реєстрація на семінар в Одесі «Роми, інші національні меншини у ЗМІ»
До 5-го жовтня  – реєстрація на семінар в Одесі «Роми, інші національні меншини у ЗМІ»

Міжнародна благодійна організація «Ромський жіночий фонд  «Чіріклі» запрошує журналістів, блогерів взяти участь у семінарі «Роми, інші національні меншини у ЗМІ».

 

Перший семінар з циклу освітніх заходів пройде в Одесі 11-12 жовтня.

 

До участі запрошені і студенти журналістських факультетів вишів. Організатори забезпечують харчування в Одесі під час семінару, роздаткові матеріали. Транспортні витрати не відшкодовуються. Точні дати проведення заходу повідомлять запрошеним учасникам.

 

У заході візьмуть участь представники ромської, африканської громади, іноземні студенти. Також виступатимуть представники ромських організацій і місцевих органів влади. Буде можливість зробити інтерв'ю. Семінар триватиме два дні. Методологія бізується на "anti-biased" підході, який полягає  у "позбавлені звички сприймати світ через призму стереотипів". Запланована поїздка до ромського поселення або в гості до ромської родини, щоб показати повсякденне життя ромів і їх потреби. Цієї осені такі семінари пройдуть ще у Запоріжжі, Ужгороді, Харкові.

 

До 5-го жовтня вересня треба надіслати мотиваційного листа у довільній формі (вкажіть місто, де можете взяти участь у заході) на адресу: gkpora@gmail.com, Ользі Веснянці. Посилання на матеріали у медіа вітаються. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Семінари проходять за підтримки Democracy Grants Program Посольства США в Україні.

 

Довідка:

Фонд «Чіріклі», що у перекладі з ромської мови означає «пташка», засновано  у 1997 році. Початком роботи фонду була діяльність його засновниць у Жіночій Раді при Ромській Асоціації в місті Ізмаїлі, яка опікувалася питаннями соціального захисту етнічних ромів у регіоні. (Детальніше http://chirikli.com.ua ).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY