detector.media
18.09.2013 17:49
Комітет свободи слова підтримав проект про пряму трансляцію засідань парламентських комітетів
Комітет свободи слова підтримав проект про пряму трансляцію засідань парламентських комітетів

Комітет з питань свободи слова та інформації на черговому засіданні 18 вересня вирішив запропонувати Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради ухвалити за результатами розгляду у першому читанні проект закону про внесення змін до Закону України № 2816 «Про комітети Верховної Ради України» (щодо забезпечення відкритості і гласності роботи комітетів парламенту).

 

Автор законопроекту Валентин Наливайченко зокрема пропонує доповнити ст. 9 закону «Про комітети Верховної Ради України» абзацом: «Комітети зобов'язані, крім випадків передбачених цим Законом, за допомогою відповідних структурних підрозділів Апарату Верховної Ради України забезпечувати відеоспостереження у режимі реального часу за своїми засіданнями, слуханнями в комітетах. Трансляція відеозображення та аудіо ряду здійснюється на веб-сторінки комітетів на офіційному веб-сайті Верховної Ради України у глобальній інформаційній мережі Інтернет. Порядок здійснення відеоспостереження за засіданнями комітетів, слуханнями в комітетах визначається відповідним Положенням, яке затверджується Головою Верховної Ради України».

 

Забезпечити відеоспостереження відповідно проекту мають відповідні структурні підрозділи Апарату Верховної Ради України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY