detector.media
18.09.2013 17:45
До 11 жовтня – прийом заявок для участі у програмі «Журналістика цифрового майбутнього»-2013-2014

Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики (НаУКМА) оголошують конкурс на участь у Програмі «Журналістика цифрового майбутнього» у 2013-2014 рр. Метою проекту є навчання журналістів та редакторів мультимедійним медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій створення контенту, а також збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів.

 

Заявки приймаються з 18 вересня по 11 жовтня (включно).

 

Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців, з листопада по червень. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. У квітневому модулі пропонується знайомство з роботою найкращих редакцій мультимедійних видань США, цей модуль пропонується найкращим слухачам за результатами роботи протягом усього періоду навчання, а також за результатами тесту з англійської мови (тест складається напередодні поїздки).

 

Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати наступні документи:

плікаційну форму;

- Лист підтримки роботодавця (написаний в довільний формі), в якому би зазначалося, що роботодавець не заперечує проти відсутності працівника на робочому місці протягом його перебування на навчанні (на увесь термін навчання - 8 тижнів протягом 8 місяців) - надається під час співбесіди

- Зразки цифрових творчих доробків - текстового контенту для блогів чи сайтів, фотографій, аудіо- чи відео- доробків, доробків з візуалізації даних або інші доробки, які би демонстрували зацікавленість апліканта у цифрових технологіях. Доробки необхідно завантажити на файлообмінні сервіси одним файлом (архів - rar або zip) та вказати лінк на нього в Анкеті у відповідному полі.

 

Усім, хто до 11 жовтня заповнить аплікаційну форму і надішле творчі доробки, у період з 14 по 18 жовтня буде вислано тестове письмове завдання, яке необхідно буде виконати і надіслати електронною поштою Приймальній комісії до 27 жовтня включно.

 

Тих, хто за результатами виконаних тестів буде відібраний у фінальний тур, 30-31 жовтня будуть запрошені на співбесіду із членами Приймальної комісії.

 

Початок навчання - 25 листопада. Навчання безкоштовне.

 

Нагадуємо, що «Журналістика цифрового майбутнього» є спільним проектом фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету «Києво-Могилянська академія». За 6 років існування 140 випускників отримали унікальні знання, які посприяли їх професійному та кар'єрному зростанню. Понад 30 випускників обіймають наразі позиції головних редакторів, шеф-редакторів, керівників медіа-холдингів.

 

Детальна інформація на сайті Фонду Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY