detector.media
18.09.2013 13:51
СТБ покаже випуск ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії
СТБ покаже випуск  ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії

22 вересня телеканал СТБ покаже спеціальний випуск програми «Один за всіх» , присвячений одинадцятим роковинам Скнилівської трагедії, що забрала життя 77 людей і покалічила долі сотень українців. Про  це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефір СТБ спецвипуск вийде о 20.50, одразу після прем'єри документального фільму «Прощення. Скнилів».

 

Через одинадцять років після катастрофи, що сталася під час святкового авіашоу, у програмі «Один за всіх»  глядачі дізнаються нові  факти про причини трагедії. У студії будуть присутні родичі загиблих , які всі ці роки звинувачують лише одну людиниу - пілота СУ -27 Володимира Топонаря, а також гості, які будуть говорити про причини Скнилівської трагедії: Василь Дурдинець , який займав в 2002 році посаду міністра України з питань надзвичайних ситуацій, Юрій Яцюк , який керував польотом СУ -27 з землі під час авіашоу, і сам Володимир Топонар, льотчик- випробувач 1 класу , полковник, який нині відбуває термін в колонії для тих, хто скоїв злочин з необережності. Свою оцінку авіаційної катастрофи дасть також Євген Марчук, який займав в 2002 році посаду другого секретаря РНБО України.

 

«Я не відчуваю себе винним. Я все зробив , щоб трагедії не сталося. Літак дійсно став некерованим, але довести це нікому. Правда нікому не потрібна», - стверджує Володимир Топонар.

 

Володимир Топонар не вважає себе винним у загибелі людей

 

Журналістам програми «Один за всіх» вдалося роздобути судову справу колишнього льотчика. Вперше глядачі каналу СТБ почують те, що 11 років приховували від громадськості.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 22 вересня прем'єрою фільму про Скнилівську трагедію СТБ  починає цикл документальних фільмів власного виробництва «Прощення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY