detector.media
18.09.2013 12:27
Матеріали семінару з безпеки журналістів використовуватиме Інститут журналістики
Матеріали семінару з безпеки журналістів використовуватиме Інститут журналістики

Матеріали  семінару-тренінгу «Відкрита розмова: безпека журналіста» будуть передані  до Інституту журналістики Київського національного університету ім. Т.Шевченка і включені в курс «Безпека журналіста».  Про це 18 вересня  під час семінару сказала прес-секретар Президента України,  керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів «Відкрита розмова» Дарія Чепак.

 

«Відкрита розмова» є організатором заходу, який проходить за підтримки  Координатора проектів ОБСЄ в Україні. 

 

В межах семінару журналісти та  представники громадських організацій проходять майстер-класи та слухають доповіді міжнародних експертів про те, як треба поводитись в екстремальних ситуаціях. Головна мета заходу - обмін досвідом між українськими та міжнародними журналістами щодо безпеки працівників ЗМІ. Участь у семінарі беруть експерти з України, Росії, Грузії, Великобританії та Німеччини - практикуючі фотографи, телевізійники, редактори, а  також представники європейських правоохоронних організацій. 

 

Британський експерт Девід Вослі з корпоративних комунікацій та  поліцейських кризових ситуацій під час семінару зазначив, що у Великобританії, як в інших країнах були проблеми з комунікацією між журналістами та правоохоронцями,  і на їх подолання пішло дуже багато часу.

 

Відеотрансляцію семінару можна переглядати онлайн на сайті  «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY