detector.media
18.09.2013 10:52
«Інтер» покаже серіал Star Media за біографією Барбакару «Я - шулер»
«Інтер» покаже серіал Star Media  за біографією Барбакару «Я - шулер»

Телеканал «Інтер» з 23 вресня починає показ 10-серійну кримінальну драму «Шулер» за мотивами біографії Анатолія Барбакару «Я -шулер» та інших його книжок. Серіал зняла компанія Star Media . Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал транслюватиметься з понеділка по четвер о 21.30. При цьому у понеділок та вівторок в ефір вийде по три серії, а у середу та четвер - по дві.

 

У головних ролях - Олексій Горбунов, Антон Феоктистов, Ольга Лерман.

 

Дія фільму відбувається у 1980 році. 27-річний Костя Волошин не планує брати участь у побудові соціалізму й навпаки мріє втекти за кордон. Посада наукового співробітника - лише прикриття для шулерською діяльності.

 

Рятуючись від розправи  картяра Гоги, якому він заборгував велику суму, він їде до рідної Одеси. Його мета - якнайшвидше «заробити» пристойну суму, достатню для виїзду з країни. Кращий друг і покровитель Балабан стає ворогом номер один, коли Костик дізнається, що саме він стояв за наклепом, що призвів до загибелі  його батька. А тепер Балабан має намір вижити Костика з міста, бо не збирається ділити з ним кохану жінку - Майю, у якої з Костиком розвивається бурхливий роман.

 

З осені 2011 року Анатолій Барбакару вів на каналі ICTV реаліті-шоу «Джентльмени на дачі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY