detector.media
17.09.2013 15:58
В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»
В Одесі пройде телефестиваль «ТЕФІ-Співдружність»

З 20 по 23 вересня 2013 року Третій Міжнародний телевізійний фестиваль  «ТЕФІ-Співдружність», повідомляють його організатори.

 

Засновниками фестивалю виступають Фонд «Академия российского телевидения » (Фонд «АРТ» ) і Міждержавний фонд гуманітарної співпраці держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав.

 

Тема Третього фестивалю «ТЕФІ -Співдружність» - «Сучасні формати розважальних програм у телеефірі країн СНД». Роботи для участі у фестивалі висували як мовники, так і продакшни країн колишніх країн СРСР. У програму фестивалю включені: ток-шоу, реаліті-шоу, телеігри , телевізійні шоу.

 

Для участі у фестивалі до Фонду «АРТ» надійшло понад 50 робіт . В результаті відбору , в програму фестивалю включені 12 робіт від 12 телекомпаній з 12 країн країн СНД: ЗАТ «Азербайджанське телебачення і радіомовлення» - «1001 питання » (телегра), Другий вірменський телеканал - «Що хоче жінка» (ток- шоу), ОНТ, Другий національний телеканал Білорусі - «Твоя територія» (реаліті - шоу),  Компанія «комунікаторів» з Грузії - «Імедіаторі» (ток-шоу), АТ «РТРК «Казахстан»-«Толагай» (сімейна спартакіада), Телеканал «НБТ» з Киргизстану - «Кругова порука» (телегра),  Телеканал «Латвійське телебачення» - «Та буде!» (телевізійне шоу), Громадська компанія «Телерадіо Молдова», ТБ Молдова-1 -  Ювілей» (телевізійне шоу), Телеканал «СТС» - «Уральські пельмені» (телевізійне шоу), Телеканал «Сафіна» з Таджикистану  - «Зебосанам» (телегра-конкурс),  «Форум ТБ» з Узбекистану - «Зор-зор стар» (телевізійне шоу-конкурс). Україну представляє телеканал «1+1» шоу «4 весілля».

 

До складу Міжнародної експертної ради фестивалю увійшли відомі телевізійні діячі , а також члени «Академии российского телевидения ».

 

Фестиваль проводиться за підтримки Федерального агентства з друку і масових комунікацій Російської Федерації та за сприяння Голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY