detector.media
17.09.2013 15:34
Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!
Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!

17 вересня програма власного виробництва телеканалу «Україна» - соціальний телепроект журналістських розслідувань «Критична точка» святкує свій шостий День народження.

 

З кожним роком «Критична точка» стає все більш народною програмою. Цей проект не тільки допомагає захищати інтереси простих громадян, а й навчає бути сильним, самостійним, добиватися справедливості, допомагає повернути віру у власні сили.

 

Свій шостий день народження «Критична точка» відсвяткувала разом зі студентами Українського гуманітарного інституту. Свято повністю відповідало духу проекту. У цей день зі студентами вузу і гостями програми спілкувалися і ділилися професійним досвідом кращі фахівці у своїх галузях: інструктор-методист Центру спеціальної підготовки Української служби порятунку, практикуючий психолог-соціонік, тренер з самооборони, а також досвідчений юрист.

 

І, звичайно ж, велике свято не обійшлося без великого торту.

 

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна»: «Ми всі дуже раді, що проект «Критична точка» продовжує розвиватися і набирати обертів, а головне - нести реальну дієву допомогу нашим глядачам. Шість років в ефірі - це прекрасний показник для щоденної програми такого непростого формату, що ще раз підкреслює значимість «Критичної точки» для людей».

 

Каріна Самохвалова, головний редактор програми «Критична точка»: «Багато людей запитують, звідки «Критична точка» бере теми? Більше половини історій - безпосередньо від наших телеглядачів. Вони дзвонять нам щодня, приїжджають, пишуть листи на пошту і в соціальні мережі. З цього року ми стали ще більш інтерактивними. Наші рубрики «Критичне відео» і «Секретна порада» стали настільки популярними, що у нас з'явилося багато співавторів по той бік екрану. Люди самі дають зрозуміти, що їм цікаво було б побачити в нашій програмі, і ми обов'язково враховуємо це в наших сюжетах».

 

«Критична точка» - це перший в Україні соціальний телепроект у форматі журналістського розслідування. Це програма про простих людей, які борються з несправедливістю, з халатністю і бандитизмом, зарозумілістю та егоїзмом, про людей, які, незважаючи на труднощі, самостійно знаходять рішення в складних ситуаціях і виходять з них переможцями. 

 

У кадрі працюють 15 журналістів «Критичної точки», які готові виїхати у будь-яку точку України. Колектив програми налічує 50 співробітників. Кожна друга людина, яка звернулася до редакції, отримала допомогу. Завдяки програмі - понад 40 дітей-сиріт знайшли сім'ю.

 

Нагадаємо, у червні 2013 року промо-кампанія програми «Критична точка» телеканалу «Україна» зайняла друге місце на міжнародному конкурсі The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award у категорії, що представляє промо-кампанії суспільно-соціальних програм (Public Service Announcement Campaign).

 

Дивіться програму «Критична точка» на телеканалі «Україна» у будні о 16.00.

 

Прес-служба каналу «Україна»

          

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY