detector.media
11.09.2013 16:22
ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм
ZIK відкриє студію в Києві та запустить суспільно-політичне ток-шоу й низку нових програм

Західноукраїнський телеканал ZIK у березні 2014 року відкриє телевізійну студію в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

Навесні 2014-го з київської студії виходитиме нове суспільно-політичне ток-шоу незвичного формату, що відрізнятиметься від усіх проектів схожої тематики, обіцяють на каналі. Його творцями, найімовірніше, стануть колишні працівники телеканалу ТВі, з якими зараз ведуться активні переговори.

 

Також навесні глядач побачить «своєрідну телевізійну реінкарнацію відомої культурологічної програми», котра свого часу виходила на одному з національних телеканалів.

 

Тим часом перший столичний проект каналу ZIK стартує вже в середині жовтня - програма журналістських розслідувань «Наші гроші».

 

Наприкінці осені запускаються ще три авторські проекти власного виробництва, зміст яких наразі тримають у таємниці. «Із їхнім стартом усі точно зрозуміють, чому промокампанія телеканалу ZIK має гасло "Не дивись!"» - каже генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Однак із запуском столичної телестудії про зміну статусу з регіонального на національний канал наразі не йдеться, зазначають у медіахолдингу. «Майданчик у столиці ZIKу потрібен для розвитку своїх авторських проектів. Він дасть можливість долучити до активної участі у програмах (насамперед, ефіру наживо) більше людей, від яких залежить доля країни, - народних депутатів, авторитетних експертів», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Щодо інших новинок у новому сезоні, то лінійку вже відомих телепроектів каналу - «Народний контроль», «ПРАВОкація», «Люстрація», «Прямим текстом», «Твоє бачення» - у другій половині вересня доповнять нові розважальні проекти. Передусім ідеться про реаліті-шоу спільного з телеканалом «Донбас» формату та виробництва «Покажи їм! Львів-Донбас шоу». Його ідея - підтвердити або спростувати міфи і стереотипи, створені політиками за роки незалежності, про Схід та Захід. В основі проекту - обмін людей різних професій між Львовом і Донецьком.

 

«Якщо наразі не можеш бути першим, то будь іншим, - резюмує Дмитро Добродомов. - У нинішніх реаліях це правильний напрямок роботи журналіста, котрий прагне своєю роботою змінити стан речей у пронизаному обманом та корупцією суспільстві. Просто треба виробляти реальний контент, на який, до того ж, нині є величезний запит. Саме цим ми завойовуємо довіру свого глядача, розширюємо власну аудиторію».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY