detector.media
09.09.2013 19:20
ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн
ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн
Мультимедійна платформа ZIK.ua має адаптивний дизайн

9 вересня медіахолдинг ZIK представив оновлений варіант об'єднаного сайту  телеканалу та інформаційної агенції ZIK. За інформацією керівництва холдингу, переформатування зроблено із застосуванням усіх технологічних новинок. Про це йдеться в повідомленнях ZIK.

 

«Ми проаналізували усі плюси та мінуси існуючого проекту та вирішили створити якісно новий, сучасний інформаційний продукт, зовсім несхожий на попередні версії», - зазначив головний редактор інформаційної агенціх ZIK Тарас Смакула

 

За його словами, сайт отримав гнучкий дизайн, що дозволить йому легко адаптуватися для перегляду на планшетах і смартфонах. «Інформагентство та телеканал зіллються в єдину потужну мультимедійну платформу. Тепер це буде один сайт. Важливу роль ми відвели користувачам, окрім коментарів під публікаціями, вони зможуть стати повноцінними учасниками фабрики новин: додавати відео, публікувати блоги та новини. ZIK отримає локалізацію у західних регіонах. Наступним важливим кроком стане власна відеоплатформа. Відеоконтент з'явиться також на smart tv», - розповів головний редактор.

 

«Ми переходимо в нішу інформаційного порталу. Швидке та якісне інформування залишається в пріоритеті, але при цьому максимально використовуються можливості телебачення, всіх доступних нам інформаційних потоків. Текстові новини активно ілюструємо відео», - зазначив пан Смакула. На сайті збільшиться кількість анімації, що має зробити ресурс привабливішим не лише візуально, а й інформативно.

 

Нагадаємо, нещодавно інформаційна агенція ZIK відзначила своє дев'ятиріччя.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY