detector.media
09.09.2013 14:32
НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»
НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»
Комедійний серіал на замовлення каналу знімають студія «Мамахохотала» і Line production

Восени телеканал НЛО TV покаже свій перший проект власного виробництва - комедійний серіал «Як гартувався стайл». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Як гартувався стайл» - це історії з життя двох хлопців, які заради успіху готові на все. У головних ролях - один з наймолодших реперів України Саша Ярмак, та його найкращий друг Женя Янович на прізвисько Гусь.

 

24-серійний пригодницький ситком розповідає про студента Сашу Ярмака, який живе в гуртожитку і робить перші кроки в якості реп-виконавця. «Одного разу він бачить, як може виглядати його майбутнє і вирішує в будь-який спосіб втілити побачене в реальність і стати популярним репером. У цьому Ярмаку допомагає його найкращий друг Гусь, який бере на себе обов'язки продюсера, але оскільки нічого в цьому не тямить, завжди знаходить сумнівні варіанти для виступів. На шляху до успіху їм доведеться піти якщо не на все, то на багато чого. І на зоні виступити, і битою по голові отримати, і в армії відслужити, і, навіть, на дні народженні собаки депутата заспівати. Але хто сказав, що життя сповенене сміху і пригод - це не успіх?», - йдеться в анотації ситкому.

 

Саша Ярмак обіцяє, що в серіалі буде дуже багато репу і гумору. «Це буде перший серіал в нашій країні про хіп-хоп культуру. Нарешті мама зрозуміє, що я не займаюся фігнею», - говорить герой.

 

Серіал «Як гартувався стайл» для телеканалу НЛО TV знімають студія «Мамахохотала» і Line production. Раніше «Мамахохотала» випускала інтернет-відеоролики формату «Це так схоже на...», брала участь у телешоу. У березні студія увійшла до десятки найперспективніших студентських стартапів за версією Forbes. Дивіться на «Відеотеці» інтерв'ю з учасниками «Мамахохотала».

 

Саша Ярмак в якості актора на телеекрані з'явиться вперше. До цього він вів активну діяльність в інтернеті. Його перший кліп, що вийшов у листопаді 2011-го, набрав близько 6 млн переглядів на Youtube. Наступними кліпами, які отримали мільйонні перегляди стали «Маленькі міста», «Мені не подобається», «Серце пацана».

 

Нагадаємо, молодіжний телеканал НЛО TV холдингу «Медіа Група Україна» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється в ефірній цифровій телемережі, а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 16-35 років. Телеканал транслює розважальні шоу, серіали, скетчі та фільми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY