detector.media
09.09.2013 11:29
Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»
Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»

Телеканал НТН спільно з МВС України запустив новий проект «Допоможіть знайти», який виходитиме у рамках існуючого соціального проекту телеканалу «Допоможіть». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект «Допоможіть знайти» покликаний допомогти правоохоронцям в пошуку громадян, які зникли безвісти. Основна інформація про зниклих людей буде розміщуватись на сторінках соціальних мереж телеканалу НТН з проханням «Зробіть, будь ласка, перепост». Сюжети проекту також будуть виходити в рамках програми резонансних соціальних новин «Свідок». Передбачено і зворотній зв'язок: інформація про зниклих людей , яка надходитиме на телеканал , буде передаватися у відповідну службу МВС України .

 

«Зниклі люди дуже часто стають героями наших передач , тому ми вирішили допомогти, не тільки висвітлюючи дану проблему інформаційно , а й допомагаючи МВС в самому пошуку людей . Тим більше , що наша аудиторія має високий ступінь соціальної відповідальності», - сказав генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

«МВС знаходиться на шляху до відкритості . Ми прагнемо стати зрозумілими і доступними для людей , і для цього використовуємо всі можливі способи комунікації . Інтернет - один з найефективніших каналів  з добре розвиненою зворотним зв'язком, зі своєї вікової аудиторією. Враховуючи популярність соціальних мереж телеканалу НТН , ми розраховуємо на позитивний результат», - прокоментував старт проекту керівник служби зі зв'язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал НТН у новому сезоні принципово змінить графіку, оновить формат і запустить нову студію програми «Свідок». 2 вересня НТН розпочав мовлення в новій стилістиці. Телеканал оновив логотип, анонсні підкладки, рекламні заставки, а також заявив новий слоган - «Кращі детективи світу», повідомляє прес-служба каналу.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY