detector.media
07.09.2013 10:39
Справу проти журналістів «Дорожнього контролю» повернули на доопрацювання (ВІДЕО)
Андрію Дзиндзі та Євгену Єрьоменку інкримінують напад на правцівників штрафмайданчика ДАІ

6 вересня відбулося перше судове засідання щодо кримінальної справи порушеної проти журналістів «Дорожнього контролю». Суд повернув справу на доопрацювання прокурору, повідомляє журналіст Андрій Дзиндзя на своїй сторінці у Facebook.

 

Журналісти сайту вважають справу проти них сфальсифікованою. «Скаргу адвоката суддя задовольнила, однак гріхи прокурорів, а саме Сторожука, який незаконно брав участь у проведенні слідчих дій, покрила суддя. Тому ми обов`язково будемо подавати апеляційну скаргу», - сказав адвокат Віктор Смаль.

 

Як писав сайт «Дорожнього контролю», журналістів Андрія Дзиндзю та Євгена Єрьоменка звинувачують у вчиненні кримінального злочину за частиню 2 статті 296 Кримінального кодексу. Їм інкримунують напад на правцівників штрафмайданчика ДАІ у Києві на вулиці Зодчих,1. За даними «Дорожнього контролю», журналісти вели зйомки на майданчику і «охорона стоянки викликала людей, які побили представників сайту на очаї у міліції». 

 

Перше засідання суду по цій справі мало відбутися 29-го серпня у  Святошинському районному суді Києва. Однак його перенесли на 6-те вересня. «Одним з "постраждалих"» в даній справі вказано Булейка Р.В., директора ТОВ "Оллін-ПЛЮС" - підставної фірми, на яку оформлені майже всі штрафмайданчики ДАІ в Києві. Однак, з незрозумілих причин, громадянин Булейко Р.В. в судове засідання, призначене на 29 серпня, не з'явився. Через неявку "потерпілого", суд відклав проведення попереднього засідання», - зазначається на сайті «Дорожнього контролю».

 

 

«Детектор медіа»

Відео -  «Дорожній контроль»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY