detector.media
04.09.2013 12:45
15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»
15-17 листопада в «Українському домі» – Міжнародний форум «Новомедіа»

15-17 листопада в Києві відбудеться Міжнародний форум «Новомедіа». Цього раз майданчиком для глобального журналістського заходу стане «Український дім» на Європейській площі.

 

«Нині буде удосконалений формат заходу - на учасників чекають кілька організаційних нововведень. Втім базовий пріоритет залишається незмінним - лише найкращі спікери і найактуальніші теми у сфері мас-медіа», - повідомляють в оргкомітеті.

 

У програмі форуму: близько 30 спікерів і 40 сесій протягом трьох днів, виставки та презентації, лекції від провідних експертів, майстер-класи практикуючих медівників, тематичні круглі столи і ток-шоу, кінопокази, ярмарок вакансій і церемонія нагородження.

 

Міжнародний форум «Новомедіа» - щорічне масштабне журналістське подія в Києві. Це платформа для спілкування та підвищення кваліфікації представників медіасектору. Тут збираються представники світських і релігійних ЗМІ з різних країн. На форумі зустрічаються фахівці в телебаченні, радіомовленні, газетно-журнальному секторі, веб-проектах і нових медіа.

 

Нагадаємо, що це вже третій Форум у масштабному форматі, який організовує асоціація «Новомедіа». У 2011-му захід відвідали представники всіх типів ЗМІ з 10 країн світу; а у 2012-му спікерами стали 45 ключових медіа-спеціалістів. Головне гасло форуму: «Нові медіа - вічні цінності».

 

Зареєструватися на захід можна тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY