detector.media
03.09.2013 18:33
«Інтер» відмовився виходити на супутникову платформу «Либідь ТБ»
«Інтер» відмовився виходити на супутникову платформу «Либідь ТБ»

Український оператор супутникового телебачення «Либідь ТБ» включив ще три зарубіжних телеканали у свій телевізійний пакет «Доступний». Про це повідомив директор з контенту «Либідь ТБ» Антон Алешанов, пише Capital.ua.

 

Зокрема , українським телеглядачам стали доступні телеканал RTG TV , сімейний телеканал TVCI, а також телеканал «Охотник и рыболов». Найближчим часом оператор планує включити ще два телеканали, проте їхні назви поки не афішують.

 

«Либідь ТБ» також вела переговори з Inter Media Group («Інтер», НТН , К1, К2, «Мега», «Ентер-Фільм», « Піксель» і Zoom) про включення її телеканалів у свій телевізійний пакет. Однак , сторони не змогли домовитися. «Нам це нецікаво», - заявив генеральний продюсер «Інтера» Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, що супутникова платформа «Либідь ТБ» почала комерційне мовлення в Україні навесні цього року. На даний момент, з урахуванням доданих, телепакет «Доступний » налічує близько 50 телеканалів, серед яких і загальнонаціональні - СТБ, «1+1», Новий канал, «Україна» та інші.

 

Перегляд телеканалів для абонентів, які підключилися в цьому році, перші три роки буде безкоштовним.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY