detector.media
02.09.2013 16:21
До 5 вересня - прийом заявок у прес-тур регіональних журналістів до Миколаєва

12 вересня Представництво Європейського Союзу в Україні, Фонд «Єврорада» та Національна спілка журналістів України запрошують регіональних журналістів відвідати Миколаїв для участі у одноденному прес-турі та тренінгу, присвяченому висвітленню теми ЄС в українських медіа.

 

У рамках прес-туру учасники також матимуть нагоду поспілкуватися із Послом ЄС, Головою Представництва Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським та іншими дипломатами країн ЄС. У програмі прес-туру участь на відкритті всеукраїнської інформаційної кампанії Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні».

 

Учасники прес-туру також візьмуть участь у  тренінгу з євроінтеграції, на якому фахівці-тренери проаналізують типові стереотипи та помилки у висвітленні відносин України-ЄС та євроінтеграції України у ЗМІ, питання нинішнього стану відносин між ЄС та Україною, а також поступ у підписанні та виконанні Угоди про асоціацію. Крім того, учасники побувають на виставці карикатур від «Вуличного університету», який організовує Інститут світової політики за участі Посла ЄС.

 

Тренери:

 

Давід Стулік - прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні;

Володимир Єрмоленко -  директор Європейських програм МГО «Інтерньюз-Україна», доктор політичних студій (EHESS, Париж);

Людмила Ямщикова - координатор Громадського руху «Ми - європейці».

 

Участь у прес-турі відбуватиметься лише за попередньої реєстрації. Кількість учасників обмежена. Якщо кількість заявників перевищить кількість доступних місць, відбір відбуватиметься за такими критеріями: а) відповідність спеціалізації журналіста тематиці тренінгу; б) представлення якнайбільшої кількості регіонів України.

 

Для участі у прес-турі необхідно до 5 вересня (четвер), 20:00 заповнити та надіслати заявку.

 

Підтвердження участі у тренінгу відібрані учасники отримають 6 вересня (до 18.00).

 

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора прес-туру Олесі Мигаль: omygal@internews.ua або за тел. +38 (097) 516 11 36

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY