detector.media
02.09.2013 15:25
До свого 13-річчя Корреспондент.net згадує події року свого народження
ПРЕС-РЕЛІЗ

1 вересня новинному сайту Корреспондент.net виповнилося 13 років. До цієї дати ресурс запустив промо-кампанію, в якій згадуються події 2000-го року, року народження Корреспондент.net. Реклама стартувала вслід за промо-кампанією «Чи то ще буде», приуроченою до Дня Незалежності України.

 

Серед знакових подій 2000-го року, про які згадує редакція Корреспондент.net, - поява першого мобільного телефону з камерою, публікація плівок Мельниченка, весілля Бреда Пітта та Дженіфер Еністон і обрання Путіна президентом Росії.

 

 

«13 років тому число відвідувачів сайту становило кілька тисяч осіб на день, зараз воно обчислюється сотнями тисяч і динамічно зростає. Кількість переглядів сторінок на місяць становить близько 35 мільйонів. Цього року ми запустили розділ Lifestyle&Fashion, який впевнено рухається до позначки в півмільйона переглядів сторінок на тиждень. Зараз ми готуємо редизайн сайту, який наша дуже велика (за що всім вам спасибі) аудиторія побачить вже у жовтні», - повідомила головний редактор сайту Юлія Мак-Гаффі.

 

 

У 2008 році на сайті з'явився портал громадянської журналістики Я-Корреспондент, на який зараз користувачі завантажують фото і відео-репортажі про події не тільки в Україні, а й в усьому світі. На сайті активно розвивається розділ Блоги. У квітні 2010-го був запущений оновлений розділ Бізнес, кількість переглядів сторінок в якому перевищує 1 мільйон на тиждень.

 

Сайт виступає інформаційним партнером багатьох заходів - серед них форум Ялтинської європейської стратегії YES, ГогольFest, Форум видавців у Львові, фестиваль Джаз Коктебель і багато інших.

 

Корреспондент.net - найпопулярніший український ЗМІ у Facebook. Число підписників сторінки видання в найбільшій соціальній мережі в світі складає 85 з гаком тисяч осіб, а число підписників сторінки Корреспондент.net вКонтакте  в серпні цього року перевалило за 90 тисяч.

 

Корреспондент.net був заснований Джедом Санденом і багато років був частиною великого медіа-холдингу KP Media. Навесні 2011 року Джед Cанден продав компанію Петру Порошенку і очолюваному Борисом Ложкіним Українському медіахолдингу. Сайт Корреспондент.net увійшов у сегмент ділових видань UMH group. 20 червня 2013 року було оголошено, що UMH group і група компаній ВЕТЕК 27-річного бізнесмена Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу.

 

Про Корреспондент.net

Корреспондент.net - найпопулярніший новинний сайт України. Вже 13 років він надає читачам оперативну та об'єктивну інформацію про найбільш важливі і цікаві події в Україні й в світі. Сайт працює 24 години на добу сім днів на тиждень. Число унікальних відвідувачів щомісяця - 4 мільйони осіб. Обсяг прямого трафіку на ресурс - 60% на місяць. Корреспондент.net - найпопулярніше українське ЗМІ в Facebook. Корреспондент.net входить до холдингу UMH group, який є лідером інтернет-ринку ЗМІ в Україні.

 

Про UMH group

UMH group є найбільш динамічною мультимедійною групою у Східній Європі. В Україні керує портфелем із понад 50 брендів з провідними позиціями на ринках інтернету, радіо та преси. У Росії входить до десятки найбільших гравців видавничого ринку. З травня 2008 року GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі. У 42 офісах компанії в Росії та Україні працює близько 4000 співпрацівників. У портфель компанії входять такі бренди, як Forbes, Vogue, «Корреспондент», «Фокус», «Теленеделя», i.ua, bigmir.net, football.ua, «Ретро FM», «Наше радіо», Europa Plus, «Авторадіо», «Аргументы и Факты», «Комсомольская правда» та ін. Додаткова інформація на сайті www.umhgroup.com, а також у соціальних мережах http://www.facebook.com/umhgroup та https://twitter.com/umhgroup.

 

Прес-служба UMH Group

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY