detector.media
02.09.2013 14:36
БТБ заборгував зарплату регіональним кореспондентам із травня
БТБ заборгував зарплату регіональним кореспондентам із травня
Обіцяє виплатити у вересні

Телеканал БТБ (ТОВ «Банківське телебачення») має заборгованість з виплат гонорарів регіональним журналістам. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» від власкорів БТБ, «Детектор медіа» підтвердила генеральний директор каналу Світлана Криворучко.

 

Про проблеми із виплатою гонорарів на БТБ «Детектор медіа» повідомив чернігівський журналіст Ігор Левенок. Пан Левенок розказав, що канал з квітня не виплачує йому гонорари. На сьогоднішній день БТБ винен журналісту близько 6 000 грн.

 

«Телеканал БТБ з квітня цього року не платить мені (і за наявною у мене інформацією усім регіональним кореспондентам) заробітну плату за виконану роботу. Протягом травня, червня та липня від редакції телеканалу надходили замовлення на знімання та виготовлення телесюжетів у випуски новин, я виконував, втім гроші за виконану роботу спочатку обіцяли заплатити через місяць, потім іще і т. д. У редакції таке становище пояснюють тим, що канал не має грошей, аби розрахуватися з журналістами», - написав пан Левенок.

 

Генеральний директор БТБ визнала заборгованість каналу перед регіональними кореспондентами. За її словами, це пов'язано із затримкою у підготовці фінансового плану підприємства.

 

«Заборгованість по виплаті гонорарів регіональним кореспондентам у нас із травня. У цьому 100% наша вина. Ми повинні були внести зміни у фінансовий план, але цей процес у нас затягнувся», - пояснила Світлана Криворучко.

 

Ігор Левенок також повідомив, що від журналістів вимагали підписувати акти виконаних робіт наперед. Тепер журналіст сумнівається в тому, що гроші повернуть, адже оригінали актів він уже надіслав на БТБ. «Я надіслав всі акти, окрім серпневого. Оскільки акти у них на руках, то вони взагалі можуть не платити», - сказав журналіст.

 

Зі слів пані Криворучко, наявність актів підтверджує, що підприємство визнає борги. «Всі документи канал оформив. У людей, яким ми винні гроші, є акти про виконані роботи - це підтверджує, що підприємство визнає борг. У вересні ми ці проблеми будемо вирішувати. Перша виплата буде до кінця цього тижня, поступово ми розрахуємось повністю», - пообіцяла Світлана Криворучко.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» 19 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ТД «Укрлада» на придбання трьох автомобілів Fiat Nuovo Doblo Panorama на 445 тис грн. З урахуванням цієї закупівлі БТБ придбало автомобілів вже на 2,43 млн грн. Придбано 13 автомобілів Fiat та два Volkswagen Transporter T5 Kombi.

 

«Телекретика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY