detector.media
02.09.2013 10:39
Троє обвинувачених у побитті Сніцарчук і Соделя отримали умовні терміни
Троє обвинувачених у побитті Сніцарчук і Соделя отримали умовні терміни
Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 2-го вересня, ухвалив рішення щодо обвинувачених у побитті журналістки 5-го каналу Ольги Сніцарчук і фотокореспондента  видання «Коммерсантъ-Украина» Владислава  Соделя. Вадима Тітушка, Сергія Приходька та Михайла Пшука засуджено до умовних термінів, повідомляє «Радіо Свобода».
 

Суд затвердив умови угоди про примирення, укладеної між обвинуваченими та постраждалими, і засудив Тітушка до позбавлення волі терміном на три роки зі звільненням від виконання призначеного покарання терміном на два роки. Пшука і Приходька засуджено до двох років позбавлення волі з відстроченням терміну виконання рішення на один рік і шість місяців.
 

Ще один підсудний Андрій Ярошенко відмовився підписувати мирову угоду, заявивши про свою невинуватість. Його справу суддя перенесла в окреме провадження.
 

Нагадаємо, столична прокуратура закрила кримінальне провадження щодо бездіяльності правоохоронців під час нападу на кореспондента 5-го каналу Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента  видання «Коммерсант-Украина» Владислава  Соделя.

 

З свого боку  Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) вимагає від міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка оприлюднити інформацію про притягнення до відповідальності працівників міліції, які не втрутились  у побиття журналістів Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя.

 

«Детектор медіа»
Фото - http://www.radiosvoboda.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY