detector.media
30.08.2013 16:53
Тітушко, Пшук і Приходько погодилися на обмеження і позбавлення волі з випробувальним терміном
Тітушко, Пшук і Приходько погодилися на обмеження і позбавлення волі з випробувальним терміном
Свій вирок суд оголосить 2 вересня

Вадим Тітушко, Михайло Пшук і Сергій Приходько, які обвинувачуються в протиправних діях проти журналістів Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя на мітингу 18 травня, підписали угоду про примирення з потерпілими, за якою вони погоджуються на різні терміни покарання. Про це було оголошено в Шевченківському районному суді Києва 30 серпня, повідомляє кореспондент «Детектор медіа».

 

Вадим Тітушко, за угодою про примирення, отримає три роки позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки, а також має сплатити по 11 тисяч гривень Ользі Сніцарчук і Владиславу Соделю.

 

Михайло Пшук і Сергій Приходько, за угодою про примирення, отримають по два роки обмеження волі з випробувальним терміном півтора року, та мають разом сплатити по 4 тисячі гривень Ользі Сніцарчук і Владиславу Соделю.

 

Усі обвинувачені в суді заявили, що згодні з таким покаранням. Також вони погодили текст вибачення перед журналістами, який зачитали в суді на камери. У вибачення йдеться, що вони визнають свою провину і будуть закликати інших молодих людей не використовувати своїх спортивних навичок для протиправних дій і не ображати інших журналістів.

 

Свій вирок суд оголосить 2 вересня о 9:00. Імовірно, вирок повторюватиме покарання, погоджене в угоді про примирення.

 

Про угоду домовилися адвокати Ігор Федоренко й Андрій Калмиков (на фото нижче).

 

 

Нагадаємо, четвертий обвинувачений - Андрій Ярошенко - угоди не підписав. Його справу суд виділив в окреме провадження, а розгляд переніс на 13 вересня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY