detector.media
30.08.2013 14:22
Спецвипуск програми «Критична точка» на каналі «Україна»–«Що ми їмо?»
Спецвипуск програми «Критична точка» на каналі «Україна»–«Що ми їмо?»
ПРЕС-РЕЛІЗ

У п'ятницю, 30 серпня, у спецвипуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» «Що ми їмо?» глядачі побачать наступні сюжети:

- ЗІПСОВАНІ ТА НЕБЕЗПЕЧНІ. Чудеса маркування. Зверху стікер, а під ним - ще один. Чим торгують у супермаркетах?

- ЇСТІВНЕ-НЕЇСТІВНЕ. Щойно зрізані, проварені та підсмажені. Чому влітку навіть їстівні гриби - отрута, розкаже «Критична точка».

- Отрута на обід. Оксиметилфурфурол, синильна кислота, транс-жири... Ми самі перетворюємо корисні продукти на смертельну отруту. Рейтинг найпоширеніших помилок господинь дивіться у «Критичній точці».

- ФІРМОВА СТРАВА. Скандал в Іллічівську - в садочку потруїлися діти!  Як так сталося, що малят годували дизентерійними сирниками.

- НАЙКРАЩЕ - ДІТЯМ? Екологічно чисті. Без шкідливих домішок і тим більше без ГМО. Продукти з родючих українських ланів та щедрих вітчизняних ферм. Якщо все найкраще - дітям, чому ж малеча труїться у дитячих садочках? «Критична точка» покаже, як продукти потрапляють на стіл дошкільнят.

- КРИТИЧНЕ ВІДЕО (відеосюжети, надіслані глядачами). Обережно, їжа! Миші, гума та залізні цвяхи в хлібі. Скло у брусничному варенні. Щур у банці з тушонкою. Хробаки в цукерках. Продукти з сюрпризом - що ховається за яскравою упаковкою?

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY