detector.media
29.08.2013 12:12
«Критична точка» на каналі «Україна» – дивні злочини
«Критична точка» на каналі «Україна» – дивні злочини
ПРЕС-РЕЛІЗ

У четвер, 29 серпня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

-МОВЧАННЯ ДІВЧАТ. У Севастополі жінка щиросердно зізналася у жорстокому вбивстві двох школярок. Але після восьми місяців у СІЗО її відпустили. Чому?

- ЛИСТИ НЕЩАСТЯ. Десятки тисяч гривень у торбі, а із засобів самооборони - лише балончик з ядучим газом. В Україні професія листоноші - небезпечна для життя. Хто спокушається легкою наживою?

- ЛЕГКА ЗДОБИЧ. На Донеччині правоохоронці розшукують злочинців, які обчистили банкомат у сільраді. Про пограбування по-селянськи розповість «Критична точка».

 

Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА». Фінансовий експерт розкаже, як безпечно використовувати банкомати.  

 

-СТОП ДАІ! Стережись автомобілістів! У Харкові водії судяться з інспекторами ДАІ і виграють. Майстер-клас від переможців у сюжеті «Критичної точки».

-ПОЛТАВСЬКИЙ ДЕТЕКТИВ. У Полтаві продавчиня сама вивела міліціонерів на слід злочинців. Подробиці захоплюючого детективу розкаже «Критична точка».

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». (Підбірка відеосюжетів, надісланих глядачами). Діти у глибокому колодязі, підступній воді, в полоні диких псів, батьків-злочинців і пекучого полум'я. Їх вже не було б серед живих, якби не випадкові свідки.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY