detector.media
29.08.2013 11:34
«Едіпресс Україна» запустив IPad версію журналу «Viva! Біографія»
«Едіпресс Україна» запустив IPad версію журналу «Viva! Біографія»

29 серпня видавничий дім «Едіпресс Україна » випустив IPad версію журналу «Viva! Біографія». Про це повідомила прес-служба видавництва.

 

Додаток вже можна скачати в AppStore. Доступ до літніх випусків журналу  за липень та серпень буде безкоштовним. Вартість усіх наступних номерів складатиме $ 0,99 . Нові випуски видання будуть з'являтися в AppStore щомісяця , одночасно з надходженням у продаж друкованих видань.

 

Керівник проекту «Viva! Біографія» Світлана Коваленко підкреслює, що у журналу з'явилась ще одна платформа для реалізації творчих планів видавництва.  «Добре написана біографія - така ж рідкість, як і добре прожите життя . Ми переконалися в цьому, працюючи з кращими журналістами України , в руки яких у різний час і за різних обставин потрапляли безцінні архівні матеріали. І ми раді , що з'явилося ще одне зручне джерело, нова платформа для читачів журналу», - сказала пані Коваленко.

 

У жовтні 2011 року  видавництво «Едіпресс Україна» почало розміщувати  журнал «Viva!» у AppStore. Журнал став першим українським глянцевим виданням , що запустив IPad.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY