detector.media
29.08.2013 11:24
Учасниці шоу «Холостяк» стануть журналістами на СТБ
Учасниці шоу «Холостяк» стануть журналістами на СТБ

Екс-учасниці шоу «Холостяк» Роза Аль-Намрі і Надія Воронцова приєднаються в якості журналістів до команди проекту «Неймовірна правда про зірок» на каналі СТБ. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перші сюжети, підготовлені Розою Аль-Намрі і Надією Воронцовою, вийдуть в ефір  вже у вересні.

 

Обидві екс-учасниці шоу «Холостяк» мають досвід роботи в проектах СТБ. Надія Воронцова була експертом у програмі «Все буде добре» , де ділилася особистими рецептами знайомства з протилежною статтю і порадами , як утримати чоловіка своєї мрії. Роза Аль-Намрі працювала журналістом проекту «МайстерШеф». Тепер колишні холостячки будуть ділитися зі телеглядачами «Неймовірної правди про зірок» новинами з життя персон шоу-бізнесу.

 

«Ми запропонували Розі і Наді приєднатися до нашої команди , і вже з вересня вони почнуть працювати над новими сюжетами «Неймовірної правди про зірок». Крім того , що обидві дівчини цікаві самі по собі як яскраві та неординарні особистості, у них є необхідний досвід і бажання працювати. Надя - журналіст за освітою , тому ми їй запропонували спробувати себе в якості журналіста проекту. А Роза буде відвідувати всілякі світські тусовки і події та робити репортажі. У неї для цього є всі необхідні якості: яскрава зовнішність, самовпевненість, певна нахабність. Те, чим повинен володіти світський хронікер», - зазначила директор творчого об'єднання  Марина Комаха-Пчелкина.

 

Нагадаємо , «Неймовірна правда про зірок» виходить на каналі СТБ по буднях о 18.20. Ведуть програму Григорій Решетник та Надія Мейхер.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY