detector.media
28.08.2013 21:06
Гендиректор УНІАН назвав переміщення редакторів оптимізацією і розширенням ключового напряму
Гендиректор УНІАН назвав переміщення редакторів оптимізацією і розширенням ключового напряму

Генеральний директор інформаційного агентства УНІАН Вадим Осадчий назвав створення нового відділу телевізійного моніторингу і переміщення туди співробітників УНІАН оптимізацією бізнес-процесів і розширенням одного з напрямів діяльності агентства. Про це йдеться в коментарі, який він надіслав «Детектор медіа» з приводу сьогоднішнього кадрового рішення про переміщення чотирьох редакторів сайту УНІАН і завідувача відділу економіки в новий структурний підрозділ.

 

«Ця ситуація - звичайне управлінське рішення, подібні в щоденному режимі здійснюються в тисячах компаній. Новостворений відділ - це один з кроків з оптимізації бізнес-процесів у компанії та бажання зробити їх максимально ефективними. Сервіс моніторингу в УНІАН - один з ключових бізнес-юнітів компанії, і ми не даремно є одними з лідерів цього ринку в Україні. Тому нами було прийнято рішення про розширення цього напрямку і додаткові інвестиції в його розвиток. Для цього і було створено новий відділ, куди було переміщено співробітників, яким ми довіряємо і віримо в те, що вони досягнуть високих результатів», - заявив пан Осадчий.

 

Також він наголосив, що всі дії здійснено відповідно до законодавства, для всіх працівників збереглися їхні поточні посади і посадові оклади. «Ще раз хочу попросити своїх колег і журналістів інших видань не шукати політики там, де її нема», - додав керівник УНІАН.

 

За інформацією «Детектор медіа», сьогодні увечері відбулася зустріч пана Осадчого з Тетяною Майданович, яку переміщено на посаду завідувача відділу телевізійного моніторингу. Зі слів пана Осадчого, це звичайна робоча зустріч, з приводу якої нічого коментувати.

 

Нагадаємо, сьогодні, 28 серпня, п'ятьом співробітникам інформаційного агентства УНІАН оголосили про їхнє переміщення до новоствореного відділу телевізійного моніторингу. Серед них - четверо редакторів сайту УНІАН, які взимку заявили про цензуру в УНІАН: Любов Жаловага, Валентина Романенко, Роман Романюк та Олександр Волинський, а також завідувач відділу економіки УНІАН Тетяна Майданович.

 

Усі вони підписали наказ, але з особливою думкою - що він порушує умови колективного договору. Переміщені співробітники поширили заяву, у якій назвали це кадрове рішення помстою за цензурний «ведмежий» скандал, переслідуванням за громадянську позицію та бажанням керівництва відсторонити їх від формування контенту на сайті.

 

Незалежна медіа-профспілка України також назвала цей наказ керівництва УНІАН «відвертою розправою з тим, хто мав мужність відстоювати свої трудові права».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY