detector.media
28.08.2013 17:20
В Україні відновлює роботу програма з підтримки журналістських розслідувань
В Україні відновлює роботу програма з підтримки журналістських розслідувань

Датська Асоціація журналістів-розслідувачів (FUJ) та громадська організація International Media Support (IMS) за сприяння Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії з 1 по вересня продовжать проект підтримки журналістських розслідувань у Східній Європі (SCOOP). Про це «Детектор медіа» повідомив координатор проекту Олег Хоменок.

 

Програма з підтримки журналістських розслідувань буде тривати до 31 березня 2016 року.

 

Даний проект не передбачає тривалого навчання журналістів чи стажувань за кордоном. Завдання програми - надати дієву допомогу у проведенні журналістських розслідувань. Розгляд заявок проводиться на конкурсній основі.

 

Для участі в конкурсі підтримки розслідування журналістам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму та письмову згоду редакції опублікувати результати розслідування.

 

SCOOP працював в Україні протягом 10 років з 2003 по 2012 рік. За цей час було підтримано близько 600 розслідувань, проведених журналістами, як самостійно, так і у співпраці з колегами з інших країн. Більше 15 розслідувань були відзначені національними та міжнародними професійними призами та нагородами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY