detector.media
28.08.2013 11:32
«Критична точка» на каналі «Україна» – кримінальне життя
«Критична точка» на каналі «Україна» – кримінальне життя
ПРЕС-РЕЛІЗ

У середу 28 серпня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

 

-КРИМІНАЛЬНИЙ ТАЛАНТ. Хто як проводить літні канікули? Школярі з Одещини відпочивають не банально. Дитячі забавки вже коштували одному з них п'яти років в'язниці. Що то за розваги - у сюжеті програми.

-В ЕПІЦЕНТРІ. Вибух на одній з центральних вулиць Луганська або чому 72 родини опинилися без даху над головою. Подробиці резонансної події - у «Критичні точці».

-ДОРОСЛІ ТАЄМНИЦІ. Свідки довго не живуть. На Одещині одинадцятирічну дівчинку душили металевим дротом. Дитина завинила лише тим, що опинилася не в той час і не в тому місці. Що такого побачила дівчинка - дивіться в сюжеті «Критичної точки».

-НІЧНИЙ СНАЙПЕР. Маріуполь під прицілом невідомого нічного снайпера. Хуліганство чи спланована акція?

-КОРОЛІ АВТОМАЙДАНІВ. Таке може трапитися з кожним. Ви ризикуєте ніколи не побачити власне авто після евакуації. Куди зникають машини зі штраф майданчиків?

 

Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА». Юрист, який спеціалізується на ДТП розкаже, як себе поводити, якщо потрапили у аварію, щоб зекономити час, гроші та нерви.

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». (Підбірка відеосюжетів, надісланих глядачами). Соловей-розбійник: стережіться крадіїв на дорогах. Порятунок, як крок до смерті: трагедія у Владивостоці. Вибух газу: є жертви.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16:00. Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY