detector.media
28.08.2013 11:01
Перший випуск реаліті «Мільйонер: життя спочатку» на «1+1» буде присвячений загиблому Вадиму Нестерчуку
Перший випуск реаліті «Мільйонер: життя спочатку» на «1+1» буде присвячений загиблому Вадиму Нестерчуку

3 вересня на каналі «1+1» стартує нове реаліті-шоу «Мільйонер: життя спочатку». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нове шоу вийде в ефір о 22.30.

 

«Четверо українських мільйонерів відмовилися від усіх своїх благ й на тиждень вирушили відчути смак життя простих українців у провінціях. Спробували перевірити, чи можна вижити в Україні без грошей і зв'язків», - інформує канал про формат нового реаліті.

 

Перший випуск програми буде присвячений пам'яті українського автогонщика Вадима Нестерчука, який трагічно загинув у пустелі Руб Ель Халі (ОАЕ) під час підготовки до ралі. Як зазначає канал, він першим серед мільйонерів без вагань погодився взяти участь в соціальному експерименті. «1+1» пропонує згадати засновника і пілота першої української команди Sixt Ukraine у предпрем'єрному випуску 3 вересня о 22.10.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за умовами шоу його учасник Вадим Нестерчук відправився до міста Чернігів, Дмитро Борисов - до міста Кра́сний Луч (Луганська область), Артур Мхитарян  до міста Кременець (Тернопільська область), а Оксана Калетнік - до Бердянська (Запорізька область).

 

Прем'єра реаліті  «Мільйонер: життя спочатку» повинна була відбутись на «1+1» ще в травні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY