detector.media
27.08.2013 13:30
«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно
«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно

У вівторок, 27 серпня, у програмі «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

- ЗАСТРЯГЛИ У НЕБІ. Унікальна рятувальна операція, яких не знали навіть в Європі. Як з кримської канатної дороги вдалося зняти людей, що застрягли у небі?!

- НЕЩАСЛИВІ ТУРИСТИ. У лісі перехожий знайшов два трупи молодих хлопців. Правоохоронці розпочали пошуки вбивці. «Критична точка» разом з міліціонерами реконструювали події того дня і знайшли особливо-небезпечних злочинців.

- КУЛЯ ДЛЯ КУРОРТНИКІВ. За порушення дрес-коду - куля в голову чи в серце. Як на Одещині виховують відпочивальників - дивіться у сюжеті програми.

- ВІДПОЧИНОК НА МІЛЬЙОН. США, Гаїті, Мексика, Іспанія, Греція, Туреччина... Це неповний перелік жаданих країн. Куди так і не потрапили житомирські туристи. Про туристичну аферу на мільйон - розкаже «Критична точка».

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» (підбірка відеороликів, надісланих глядачами). Жахливі авіакатастрофи: невправні пілоти, технічні несправності та нельотна погода - головні причини трагедій у повітрі. Чого варто боятися найбільше: обкурених бортпровідників чи накачаних алкоголем пасажирів? Чого тільки не побачиш на висоті 10 тисяч метрів.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16:00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками
в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY