detector.media
23.08.2013 18:56
Гендиректор медіахолдингу Курченка вважає, що в Україні забагато брендів російських ЗМІ
Гендиректор медіахолдингу Курченка вважає, що в Україні забагато брендів російських ЗМІ

Юрій Ровенський, генеральний директор щойно створеного олігархом Сергієм Курченком медіахолдінгу «ВЕТЕК-Медіа», заявив про зацікавленість у відкритті нових друкованих видань в Україні. Про це пан Ровенський повідомив в інтерв'ю російській газеті «Известия».

 

Як відомо, до новоствореного «ВЕТЕК-Медіа» увійшов нещодавно придбаний групою компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка медіахоліднг UMH group (УМХ), який є лідером українського ринку друкованих ЗМІ і видає кілька відомих газет і журналів за російськими та західними франшизами.

 

Новопризначений генеральний директор «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський, який раніше входив до топ-менеджменту російської компанії РБК та Сбербанку Росії, повідомив, що у планах нового медіахолдингу - відкриття нових глянцевих видань за франшизою. На його думку, в Україні існує для цього ніша. «Очевидно, що Україні не вистачає якісних брендів для розміщення реклами. Тому глянцевий напрямок однозначно будемо розвивати», - сказав пан Ровенський.

 

В той самий час топ-медіаменеджер вважає, що більш перспективними є не російські, а європейські бренди друкованих видань. «Я вважаю, що в Києві на сьогоднішній день занадто багато російських брендів ("АиФ", "Комсомольская правда в Украине", "Наше радио", "Авторадио" та інші). Набагато цікавіше, на мій погляд, говорити про європейські бренди. Це обумовлено і політикою України, вона дивиться в бік інтеграції з Європою. "Комсомольская правда" себе повністю виправдовує в Україні, але хто з російських брендів може зрівнятися, наприклад, з Vogue?», - зазначає Юрій Ровенський.

 

Гендиректор «ВЕТЕК-Медіа» також заявив, що вважає команду менеджерів і журналістів UMH group дуже сильною, і підкреслив, що отримав право залучення висококласних фахівців з Москви.

 

Як писала «Детектор медіа», 23 серпня стало відомо, що  голова Наглядової ради групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко створив нову структуру «ВЕТЕК-Медіа», в яку увійшов медіахолідінг UMH group (УМХ).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY