detector.media
23.08.2013 17:05
«День» випустив до Дня Незалежності «Маршрут №1. Українці, які змінили світ» (ВІДЕО)
«День» випустив до Дня Незалежності «Маршрут №1. Українці, які змінили світ» (ВІДЕО)

Редакція газети «День» підготувала до Дня Незалежності унікальний випуск свого друкованого додатку «Маршрут №1.Українці, які змінили світ»». Про це повідомляє прес-служба видання.

 

У кіосках преси додаток під девізом з'явився сьогодні, 23 серпня.

 

Герої випуску: Юрій Кондратюк, один із розробників ракетної техніки й теорії космічних польотів, та Віра Глушкова, донька розробника першого персонального комп'ютера. Ексклюзивно від Євгена Грицяка, Левка Лук'яненка, Євгена Сверстюка та Богдана Гаврилишина - про українців, які на їхню думку змінили світ.

 

«Нам набагато більше, ніж 22 роки. Ми молода відтворена держава, але давня нація. Тільки християнству на наших землях - 1025 років. Це - десятки поколінь, мільйони життів... І за такий відрізок часу Україна дала світу багато імпульсів, що іноді визначали його еволюційну історію. Нам є ким пишатись, а тому назвати цих людей і розповісти їхні історії - те, чого ми прагнули, готуючи дванадцятий номер глянцевого додатку «Дня» «Маршрут №1. Українці, які змінили світ». У цих іменах - наш шанс на успіх. І ті, хто вже був тут, і ті, хто ще прийде чекають, що ми зуміємо ним розумно скористатись», - йдеться у повідомленні газети «День».

 

«ХХІ століття дає Україні шанс, ні у кого не питаючи,  заповнювати своїми культурними здобутками весь той простір, який можливо освоїти. Для цього треба нарощувати український потенціал, щоб оволодіти  багатствами нашої країни і вміти показати їх світові. Саме тому у формулі «українці, які змінили Світ» полягає універсальна задача для кожного з нас - змінити світ навколо себе. А з міріад таких світів складеться новий Шанс!», - наголошує головний редактор видання Лариса Івшина у своїй традиційній колонці.

 

У додатку «Дня» - інфографіка «101 причина любити Україну» від автора «Мандрівної країни» Ярини Михайлишин.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY