detector.media
23.08.2013 13:16
Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні
Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні

На початку вересня на ICTV стартує соціальне реаліті за оригінальним форматом каналу «Четверта вежа». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучого проекту канал наразі не називає, лише зазначає, що його ім'я добре відоме країні: «Той, хто змолоду досягнув усього, про що можна мріяти. І чиє життя вмить перевернув один жахливий  нещасний випадок.  Він переборов власні трагічні обставини і тепер допомагатиме зробити це іншим  -  у новому проекті телеканалу ICTV».

 

Керівник редакції публіцистичних проектів ICTV Оксана Соколова зазначила, що у програмі  канал покаже реальні історії мешканців України, життєві драми та заплутані справи, у яких  була майже втрачена надія встановити правду. «За них візьметься команда молодих, впертих і небайдужих журналістів на чолі з людиною, чиє ім‘я у вас точно на слуху. Щотижня вони  збиратимуться у своїй резиденції, розташованій у четвертій вежі старого замку. Вони будуть вести розслідування справ, які нікого не залишать байдужим», - сказала вона.

 

Деталі проекту, а також ім‘я ведучого проекту будуть оголошені на прес-конференції 4 вересня. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», виробництво проекту «Четверта вежа» здійснює відділ публіцистичних програм каналу, який очолює Оксана Соколова. Робоча назва проекту «Репортерська 03». Розробкою авторської ідеї займається журналіст і ведучий телеканалу ICTV Олександр Ільїних.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY