detector.media
23.08.2013 12:33
Спецвипуск програми «Критична точка» на каналі «Україна» – «Без дитинства»
Спецвипуск програми «Критична точка» на каналі «Україна» – «Без дитинства»

У п'ятницю, 23 серпня, у спецвипуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» «Без дитинства» глядачі побачать наступні сюжети:

 

-БАТЬКО-ВБИВЦЯ. Тепер його вважають садистом і збоченцем. Він власноруч вбив прийомну дочку і власну дружину. Як сталося, що такій людині довірили життя сімох дітей?

-НЕДИТЯЧИЙ ТАБІР. Відправляєте дитину до літнього табору? А ви впевнені, що вона звідти повернеться? На Вінниччині у такому таборі дівчинка мало не загинула.

-ВИХОВНА РОБОТА. Маленький харків‘янин повернувся з дитячого садку, неначе з боксерського рингу. Як викрити педагогічне свавілля розкаже «Критична точка».

-Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА». Член правозахисної групи розкаже, що потрібно робити, якщо у шкільному закладі є відеокамери.

-ПЛАТНА ШКОЛА. Не хочете платити шкільні побори, будьте готові, що ваша дитина замість знань отримає травми. Про захист свого чада від педагогічних натисків - у сюжеті програми.

-ДИТЯЧА ВТЕЧА. Чому неповнолітні тікають з дитячих закладів і як правоохоронці виходять на їхній слід - дивіться розслідування «Критичної точки».

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» (Підбірка відеосюжетів, надісланих глядачами). Хлопчик-мауглі. Заморожене немовля. Народити у 9 років. Поки батьків немає вдома - як знущаються з малюків няні.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками
в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY