detector.media
22.08.2013 13:59
На «Плюсплюс» стартує вечірня «Казка з татом»
На «Плюсплюс» стартує вечірня «Казка з татом»

З 2 вересня на телеканалі «Плюсплюс» стартує нова програма - вечірня казка для дітей «Казка з татом». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті відомі чоловіки начитують казки дітям. «Казка з татом» виходитиме по буднях о 21.00.

 

Як зазначає «Плюсплюс», за даними соціологів середньостатистичний український батько приділяє вихованню дитини 4 хвилини в день. За допомогою програми «Казка з татом» канал намагатиметься вплинути на сприйняття ролі батька в українській сім'ї і відродити традиції сімейного читання.

 

В «Казці з татом» знялись ведучі каналу «1+1» Анатолій Анатоліч, Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, лідер гурту «Тік» Віктор Бронюк, фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та інші. Зіркові тата читають казки в студії, а казкові герої оживають завдяки сучасній анімації.

 

Ведучий Анатолій Анатоліч взяв участь у читанні казок

 

«Я батько двох чудових донечок і вже розповідаю казки своїй старшій. Алісі два роки і їй цікаво слухати мене. Казки я вигадую сам, тому вони щовечора різні. А проект «Казка з татом» для мене - чудова нагода розповісти найкращі українські казки всім дітлахам країни, і, можливо, показати добрий приклад іншим татусям», - поділився Анатолій Анатоліч.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», анімаційний проект «Казка з татом» генеральний директор групи Олександр Ткаченко анонсував ще торік.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY