detector.media
20.08.2013 15:30
Вокальне шоу «Одна родина» «Інтер» створює за канадським форматом Family Harmony (ВІДЕО)
Вокальне шоу «Одна родина» «Інтер» створює за канадським форматом Family Harmony (ВІДЕО)

Сімейно-розважальне талант-шоу «Одна родина» телеканал «Інтер» створює до нового телесезону за форматом Family Harmony британської компанії FremantleMedia. Про це йдеться в повідомленні каналу.

 

Family Harmony - це канадський формат, уперше представлений на телеринку MIPTV у Каннах цієї весни, повідомляє сайт FremantleMedia. Оригінальне шоу, створене Attraction Images у співпраці з Radio-Canada, транслювалося на франкомовному канадському телеканалі Télévision de Radio-Canada під назвою Un Air de Famille.

 

Як писала «Детектор медіа», «Одна родина» - це змагання співочих родин. У проекті головними героями будуть 18 найталановитіших і найспівочіших українських сімей та їхні улюблені родинні пісні.

 

Саме змагання буде проходити в кілька етапів - шість відбіркових турів, два півфінали і фінал. Переможців етапі буде визначати зіркове журі та глядачі у студії. Причому, глядачі голосуватимуть дуже оригінальним способом - за допомогою шумоміру. Творці шоу впевнені, що саме таке голосування найоб'єктивніше, адже шумомір допоможе якомога точніше визначити яскраві емоції і справжній захват, який викличе талант та вокальні здібності тієї чи іншої сім'ї.

 

У великому фіналі зустрінуться чотири найспівочіші родини України, серед яких буде визначено сім'ю-переможця.

 

Уривок оригінального канадського шоу:

 

 

 

Кастинг на участь у проекті «Одна родина» триває. До участі запрошують родини, у яких не менше трьох осіб і кожен уміє та любить співати.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY