detector.media
19.08.2013 18:06
Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється
Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється
ПРЕС-РЕЛІЗ

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» у понеділок 19 серпня повернулося в ефір після літніх канікул. Сезон відкрили Руслан Сенічкін разом з новою телеподругою Людмилою Барбір.

 

Після прем'єрного ефіру уся команда ведучих зустілася з журналістами різних ЗМІ, щоб нарешті відкрити таємниці нового сезону. Вже перший сюрприз змусив журналістів сповзати по стінці від сміху.

 

«Ми відпочивали і економили, - помпезно промовив Руслан Сенічкін. - А тому запросили до вас справжню світову зірку!»

 

Після цього в студії з'явився Анатолій Анатоліч в образі Роббі Вільямса. Як потім пояснив Анатоліч - концерт Роббі Вільямса, на який він спеціально їздив до Німеччини, для нього найяскравіша подія літа.

 

Виявилося, саме за яскраві знахідки і любить команду "Сніданку з 1+1"продюсер Юлія Жмакіна.

 

«Ми запропонували один з найсильніших складів ведучих не лише ранкових ефірів, -сказала Юлія Жмакіна. - Це дорослі виважені люди з яскравим внутрішним світом, яким є що сказати глядачу».

 

«Люда, наприклад, вміє битися. Причому дуже серйозно!», - розсекретив хоббі нової колеги Анатоліч.

 

Людмила Барбір зізналася, що справді займається айкідо і айкідзю. «Чорного пояса поки що не маю. Але працюю над цим», - підтвердила Людмила.

 

Дзвінок щодо роботи у «Сніданку з 1+1» Людмила отримала у день народження сина.

 

«Я була впевнена, що мені зателефонують саме в цей день, - розповідає нова ведуча. - Було таке передчуття. Кульки, свято і тут дзвінок! Я дуже хотіла потрапити саме на 1+1 у "Сніданок". Це для мене подія номер один у цьому році».

 

Людмила Барбір - актриса, сьогодні був її перший прямий ефір на телебаченні. Прокинулася Людмила о 3.50 ранку, а вже о 5.00 була в студії. Каже, що доки йшли сюжети, постійно питала Руслана Сенічкіна, чи правильно все робить.

 

Тим часом Марічка Падалко в очікуванні рішення, хто тепер разом з нею вестиме ранкові випуски ТСН замість Марини Леончук.

 

«Хто буде ще, ви дізнаєтеся хитрим способом», - пообіцяли Марічка разом з продюсером «Сніданку з 1+1».

 

Водночас з'ясувалося, що Марину Леончук досить довго не зважувалась піти з ТСН.

 

«Я справді важко погоджувалася на перехід, тому що мені здавалося, що я абсолютно інформаційна ведуча. Але в середині я все ж залишаюся дитиною, яка любить веселитися і здатна на неймовірні вчинки», - запевнила Марина Леончук.

 

 

Окрім нових ведучих «Сніданок з 1+1» підготував і інші сюрпризи.

 

«Зміни не будуть радикальними, але ви їх помітите!» - запевняє продюсер.

 

Оновлення торкнеться фірмової рубрики про подорожі. «Мій путівник» буде багато розповідати про міста за кордоном, та ще більше - про цікаві місця України. Наприклад, сніданківці розкопали на карті України села під назвою Париж, Берлін і Прага, а ще запропонували глядачам самим проводити екскурсії для сюжетів.

 

Руслан Сенічкін продовжить куховарити, бо вже «зрісся з кулінарією». Однак тепер окрім рецептів, він ще буде тестувати всілякі кухонні гаджети.

 

А головний сюрприз нового «Сніданку» - це рубрика «Казка у реальному житті». Саме у ній Камалія найближчим часом відкриє свою головну таємницю - як їй вдалося закохати у себе мільярдера Мохаммада Захура.

 

Прес-служба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY