detector.media
19.08.2013 12:51
Регіональні видавці преси просять Азарова не дозволити «Укрпошті» підняти тарифи
Регіональні видавці преси просять Азарова не дозволити «Укрпошті» підняти тарифи

Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ), до якої входять видавці регіональних друкованих ЗМІ з 17 міст країни, звернулась до Прем'єр-міністра України Миколи Азарова з проханням зупинити процес підвищення тарифів «Укрпошти» на доставку преси. Про це йдеться у зверненні АНРВУ, опублікованому на сайті асоціації.

 

Видавці регіональних друкованих видань наголошують, що «Укрпошта», зловживаючи своїм монопольним становищем, планує збільшення тарифів з доставки періодичної преси понад 45% від існуючих.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше із закликом до Уряду не допустити різкого збільшення тарифів з доставки періодичної преси звернулась Національна спілка журналістів України (НСЖУ). Про це йшлося у зверненні голови НСЖУ Олега Наливайка до прем'єр-міністра Миколи Азарова. На думку пана Наливайка, рішення державного монополіста  є безпрецедентним з огляду на різке підвищення цін за один місяць до початку передплатної  кампанії на газети та журнали на наступний рік.

 

«Детектор медіа» публікує далі заяву АНРВУ повністю:

 

«Шановний Миколо Яновичу!

Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) підтримує звернення Національної спілки журналістів та приєднується до заклику колег до Уряду не допустити різкого збільшення тарифів з доставки періодичної преси.

 

Відповідно до інформації від УДППЗ «Укрпошта», планується збільшення тарифів з доставки періодичної преси понад 45% від існуючих.

 

Шановний Миколо Яновичу, просимо Вас зупинити процес підвищення тарифів на доставку преси і не дозволити Укрпошті зловживати своїм монопольним становищем.

 

З повагою,

виконавчий директор АНРВУ                                    

Оксана Бровко»

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY