detector.media
19.08.2013 11:24
«Донбас» розширив мовлення у Запоріжжі і Дніпропетровську
ПРЕС-РЕЛІЗ

З липня телеканал «Донбас» ретранслюється у мережах одного з найбільших кабельних провайдерів телебачення «Воля» у Дніпропетровську та Запоріжжі, завдяки чому «Донбас» значно збільшив територію мовлення каналу. Зокрема, у Дніпропетровську канал став доступним близько  50% мешканців, а у Запоріжжі - близько 90%!

У Дніпропетровську «Донбас» можна знайти на частоті 821,75 мГц, у Запоріжжі - на частоті 663,25 мГц, канал ретранслюється в аналоговому і цифровому форматі. Нагадаємо, що у червні «Донбас» також розширив свою трансляційну мережу у Дніпропетровській та Запорізькій областях завдяки підключенню до нових мереж  провайдерів послуг кабельного телебачення. Із того часу канал доступний мешканцям таких великих міст, як Павлоград, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ, а також Мелітополь та Василівка.

Сумарно сьогодні телеканал «Донбас» став доступний у Дніпропетровську, Павлограді, Кривому Розі, Дніпродзержинську, Зеленодольську, Першотравенську та Тернівці Дніпропетровської області, а також у Запоріжжі, Мелітополі, Гуляйполі, Енергодарі, Пологах та Василівці Запорізької області.

Телеканал «Донбас» - лідер серед регіональних каналів Донецької області за аудиторією 18 (50+)* за період січень-червень 2013 року.

 

 


 

* Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54 роки, «міста 50 тис. осіб +».

Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine та «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Україна». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

Інформаційна довідка

 «Донбас» - регіональний телеканал, доступний в ефірі та кабельних мережах в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях України. 60% ефіру складають програми власного виробництва. За результатами першого півріччя 2013 року канал «Донбас» - №1 серед регіональних каналів на території присутності за аудиторією 18+ (50+) (дані GfK Ukraine). Телеканал входить в медіа-холдинг «медіа Група Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY