detector.media
17.08.2013 13:49
Журналіст Олександр Гусєв виступає членом журі Міжнародного кінофестивалю в Локарно
Журналіст Олександр Гусєв виступає членом журі Міжнародного кінофестивалю в Локарно
у якості члена журі Міжнародної федерації кіноклубів (IFFS)

Журналіст, кінокритик Олександр Гусєв виступає членом журі Міжнародної федерації кіноклубів (IFFS) на Міжнародному кінофестивалі в Локарно, повідомляє «Сито».

 

Олександр Гусєв -  член Спілки кінематографістів України й Міжнародної організації «CinemaHall», що спеціалізується на неформальній освіті у сфері кінематографа, ТБ й мультимедіа.

 

«Крім чудових фільмів в Україні є і професійні кінокритики. На жаль, вони поки не широко відомі за кордоном, хоча в об'єктивності, досвіді та освіченості вже можуть дати фору європейським колегам», - коментує президент МГО «CinemaHall» Ілля Свідлер.

 

Цього року жоден український фільм у програмі кінофестивалю в Локарно не представлений.

 


Міжнародний кінофестиваль у Локарно (Швейцарія) є четвертим за важливістю європейським форумом. Цього року він озпочався 7-го серпня і завершує свою роботу сьогодні, 17-го.


Міжнародна федерація кіноклубів IFFS (International Federation of Film Societies) - міжнародна організація, створена в 1947 з метою сприяти співпраці між кіноклуб різних країн. Федерація об'єднує кіноклуби понад 40 країн світу, має своє журі на міжнародних кінофестивалях і вручає нагороду «Дон Кіхот».

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY