detector.media
16.08.2013 13:48
Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)
Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)
ПРЕС-РЕЛІЗ

Канал «Україна» оголосив переможців конкурсу «Моя «Україна», який проходив в офіційних групах каналу у соцмережах з 10 червня.

 

Першою стала фотографія Олександри Волошиної, яка отримає головний подарунок від телеканалу «Україна» - валізу для подорожей Roncato. Її робота прикрасить святковий відеоролик телеканалу «Україна» до Дня Незалежності. Саундтреком відеоролика стане пісня «З Нею» гурту «Океан Ельзи».

 

Переможне фото конкурсу

 

Побачити свої фото в ефірі каналу «Україна» у святковому відеоролику зможуть також наступні учасники конкурсу: Тетяна Приймачук, Світлана Пацук, Світлана Коваль, Валерія Петроченко, Тетяна Клименко, Ігор В'язів, Ольга Швець, Катерина Макарчук, Катерина Драненко та Вероніка Юрченко. Крім того, кожен з них отримає ексклюзивний альбом «Океану Ельзи» «Земля» з автографом лідера гурту Святослава Вакарчука.

 

Заохочувальні призи дістаються Наталії Дуліновій, Павлу Гончарову і Дарині Лютій.

 

Нагадаємо, що для участі у конкурсі необхідно було на «стіні» однією з офіційних груп телеканалу «Україна» у соцмережах опублікувати своє фото або відео, на яких зображено напис «Україна». З числа робіт, розміщених у соціальних мережах, журі обрало найкращі, які потраплять у відеоряд святкового відеоролика телеканалу «Україна» до Дня Незалежності.

 

За час проведення конкурсу, були надіслані понад 160 фото, зроблені в ОАЕ, Швейцарії, Перу, Греції, Великобританії, Словаччині, США, Австрії, Чорногорії і, звичайно, в Україні.

 

Всі конкурсні фотографії та відео можна подивитися на сторінках офіційних груп телеканалу «Україна» в соцмережах:

www.facebook.com/kanalukraina

http://vk.com/kanalukraina

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY