detector.media
16.08.2013 12:34
Спецвипуск програми «Критична точка» на каналі «Україна» - «Секрети нічного життя»
Спецвипуск програми «Критична точка» на каналі «Україна» - «Секрети нічного життя»
ПРЕС-РЕЛІЗ

16 серпня, у спецвипуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» «Секрети нічного життя» глядачі побачать наступні сюжети:

 

- СУДДЯ ПРОТИ МІЛІЦІОНЕРІВ. Резонансний судовий процес у Харкові: суддя - проти міліціонерів. Чим для співробітників державної служби охорони обернеться невиконання своїх службових обов'язків?

-НЕБЕЗПЕЧНИЙ ФЛІРТ.  Ви не пропускаєте жодної вечірки у нічному клубі? Будьте обережні, адже на вас полюють! Хто - розкаже «Критична точка».

-ФЕЙС-КОНТРОЛЬ. Збираєтеся до нічного клубу? А чи впевнені, що пройдете фейс-контроль? Як потрапити на тусовку неформатним людям?

-Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА».  Охоронець клубу розкаже, як уникнути конфліктів при вході у клуб.

-ПОБИТТЯ У КЛУБІ. На деяких дискотеках шанси завагітніти або побитися й отримати травму - приблизно однакові. Та охоронці криворізького нічного клубу пішли далі - після «спілкування» з ними відвідувачі дискотеки потрапляють до реанімації.

-ВАЛЕНТИНІВСЬКИЙ СТРІЛОК. Кривава вечірка у нічному клубі Івано-Франківська. У день всіх закоханих, замість квітів дівчина отримала кулю у голову. Чим завершилося полювання на «валентинівського» стрілка?

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» (Підбірка відеосюжетів, надісланих глядачами). З відпочинку - прямо до раю. Клуб «Кульгава кобила»: трагедія у Пермі. Вибух у ресторані «Апрель».

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками
в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY