detector.media
16.08.2013 10:26
Томенко вимагає від компетентних органів зупинити рекламу сорокаградусних «цілющих настоянок»

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко вимагає від компетентних органів зупинити порушення чинного законодавства щодо реклами та продажу алкогольних напоїв. Він звернувся до керівництва Нацради з питань телебачення і радіомовлення та до голови Київської міськдержадміністрації з вимогою зупинити рекламу так званих «цілющих настоянок», які насправді виявляються алкогольними напоями сорокаградусної міцності. Про це йдеться на його персональному сайті.

 

«На телевізійних каналах і в друкованих засобах масової інформації рекламуються цілющі настоянки 40-градусної міцності. Фактично, йдеться про рекламу алкогольних напоїв Золотоніського лікеро-горілчаного заводу «Златогор» та інших горілчаних заводів у ЗМІ, а також продаж цієї продукції у малих архітектурних формах, зокрема і в Києві», - йдеться у зверненні.

 

Микола Томенко нагадує, що на сьогодні в Україні заборонена реклама алкогольних напоїв у ЗМІ, окрім спеціалізованих видань, а також продаж такої продукції у малих архітектурних формах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY