detector.media
15.08.2013 15:09
Звільнений зі скандалом з «2+2» Віктор Леоненко став експертом каналу «Футбол»
Звільнений зі скандалом з «2+2» Віктор Леоненко став експертом каналу «Футбол»

Футбольний експерт Віктор Леоненко приєднався до команди каналу «Футбол», повідомляє прес-служба телеканалу.

 

18 серпня експерт дебютує в прямому ефірі  програми «Великий футбол» з Олександром Денисовим. Програма вийде в ефір о 21.20 на каналі «Футбол» і о 23.30 на каналі «Україна».

 

Як повідомляє канал, Віктор Леоненко стане постійним учасником авторського проекту Олександра Денисова, а також братиме участь в аналітичних проектах власного виробництва телеканалу.

 

«Дуже радий приєднатися до команди каналу «Футбол». Впевнений, що співпраця виявиться плідною та цікавою для глядачів», - прокоментував свій перехід Віктор Леоненко.

 

Як писала «Детектор медіа»,  канал «2+2» призупинив співпрацю з експертом проекту Віктором Леоненко через його висловлювання у випуску програми «Профутбол» від 14 липня на адресу президента ФК «Шахтар» Ріната Ахметова і президента  ФК «Динамо» Ігоря Суркіса. Про це повідомив у Відкритому листі керівник Управління спортивних проектів «1+1 Медіа» Степан Щербачов. Пізніше Віктор Леоненко повідомив, що не збирається повертатися на канал «2+2» , і що Рінат Ахметов не тримає на нього зла.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY