detector.media
14.08.2013 15:22
Сьогодні в «Homo Sapiens» на ТВі - про культ страждання та неминучу «десовєтизацію»
Сьогодні в «Homo Sapiens» на ТВі - про культ страждання та неминучу «десовєтизацію»
ПРЕС-РЕЛІЗ

Так вже сталося, - і ми від цього нікуди не подінемося -  в Україні співіснують  фізичні і психологічні нащадки тих, хто стріляв, - і тих, по кому стріляли протягом усього кривавого ХХ століття... На жаль, перші в Україні знаходяться при владі. Другі - до неї поки що не прийшли. Як їх поміняти місцями - та й чи варто це робити? Що робити з тією  величезною  кількістю  нашої так званої політичної еліти, котра є  фізичними і психологічними нащадками тих людей, які були носіями сталінського режиму? 

 

Про це сьогодні в програмі «Homo Sapiens» з Мирославою Барчук говоритиме історик, експерт-політолог та політичний консультант Олександр Палій.

 

Як позбутися тяжких родових травм нашого суспільства? Як зробити, аби пам'ятники Лєніну зникли по всій Україні - від столиці до найглухішого села... Як донести до сьогоднішніх прихильників  комунізму той факт,  що головною ціллю Компартії та комсомолу  була не боротьба з іноземним імперіалізмом, а боротьба за те, щоб Україна ніколи не відродилася.

 

Отже сьогодні, 14 серпня в програмі «Homo Sapiens» на каналі ТВі   Олександр Палій буде говорити про про культ страждання і скривдженості в українців, про те, як нарешті провести в Україні десовєтизацію,  про те, що робити з сірими людьми у владі.

 

Прес-служба каналу ТВі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY