detector.media
14.08.2013 10:47
Показ фільму виробництва СТБ підвищив показники каналу «Росія 1»
Показ фільму виробництва СТБ підвищив показники каналу «Росія 1»

Драма виробництва каналу СТБ «П'ять років і один день» пройшла на російському телебаченні з високими показниками. Про це повідомляє прес-служба українського телеканалу.

 

Прем'єра кінострічки в ефірі каналу «Росія 1» відбулася в неділю 11 серпня о 20.00 і взяла частку 17,8% (аудиторія 18+). Таким чином, фільм перевищив показники «Росії 1» майже удвічі та вивів канал у лідери дня.

 

Драма «П'ять років і один день» розповідає про жінку Мирославу, котра приходить до тями після п'яти  років коми та дізнається, що за ці роки змінився не тільки світ навколо, але і її власне життя. Її чоловік тепер живе з іншою, а дочка називає мамою іншу жінку. Мирослава починає відчайдушно боротися за те, щоб повернути дочку. У головних ролях знялися Аліна Сергєєва, Юрій Батурин та Юлія Галкіна.

 

Драма «П'ять років і один день» знята творчим об'єднанням (ТО) Мирослава Домалевського.

 

Режисером виступив Борис Квашньов, автор документального проекту СТБ «Чужі помилки». Оператор-постановник стрічки- Андрій Даніленко, художник-постановник - Олексій Сопін, сценарист - Ірина Феофанова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Новий сезон на телеканалі СТБ розпочнеться 18 серпня. У цей день о 20.00 стартує ток-шоу «Один за всіх».

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY