detector.media
13.08.2013 17:07
Леончук вестиме «Сніданок з "1+1"» разом з Анатолічем
Леончук вестиме «Сніданок з "1+1"» разом з Анатолічем

Ведучою нового сезону шоу «Сніданок з "1+1"» стане колишня ведуча ранкових новин каналу Марина Леончук. Про це повідомляє «Дуся».

 

Оновлений «Сніданок» стартує в ефірі 19 серпня. Як повідомляє прес-служба каналу «1+1»,  Марина Леончук працюватиме у парі з телеведучим Анатолієм Анатолічем.

 

«Для мене це виклик, бо відтепер ввести прямий ефір буду понад дві години - це не 5 хвилин, як раніше! Буду тішити глядачів, як мінімум, своєю усмішкою, принаймні це в мене непогано виходить. З іншим - побачимо! Знаю, що завжди можу покластися на свого співведучого та дружній колектив "Сніданку". Це новий рівень, і попереду багато роботи», -  цитує прес-служба каналу Марину Леончук.

 

Хто складе телевізійну пару телеведучому Руслану Сєнічкіну, поки що невідомо. Керівник проекту «Сніданок з "1+1" Юлія Жмакіна каже, що співведучу для нього обиратимуть глядачі: «Ніяк не можемо дібрати пару Русланові. Претенденток було багато, дівчата гідні, але думки в усіх розходяться. Тому, щоб нікого не образити, нехай вирішать глядачі! Зрештою, саме для них ми й працюємо».

 

Проголосувати за одну з претенденток на місце ведучої можна на сайті каналу 1+1.

 

Також у новому сезоні ранкове шоу оновить дизайн, з'явиться рубрика «Афіша» та побільшає гостей у студії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY