detector.media
12.08.2013 13:36
Новий канал запускає проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі
Новий канал запускає  проект у форматі інфотеймент, але «Репортер» залишається в ефірі

Восени на Новому каналі стартує нова розважально-інформаційна програма, формат якої мовник визначив як «інфотейнмент». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму готуватимуть команди проектів «Піраній» і «Репортера». Назва ще не відома, можливі варіанти обговорюються у команді. За словами  ведучого та креативного продюсера Михайла Шаманова, новий проект буде золотою серединкою  між «Піраніями» і «Репортером».

 

«Глядачі вже не побачать стриманих телеведучих в строгих костюмах і неемоційних кореспондентів. Тепер важливі події будуть подаватися з гумором, іронією і з практичною користю для глядача», - так канал окреслює формат новоствореного проекту.

 

«Ми прислухаємося до фокус-груп, аналізуємо думки глядачів. І розуміємо, що люди хочуть більш живих новин у форматі інфотейнмент. Це абсолютно ексклюзивний проект, аналогів якому немає», - вважає шеф-редактор проекту Діана Козеровская.

 

У кадрі працюватимуть дві пари ведучих, які змінюватимуть одне одного: Михайло Шаманов, Андрій Шабанов, Ганна Жижа та Ірина Волкова.

 

«Помічники ведучих - близько 20 журналістів. На перший план вийдуть особистості. Кожен з них, підкреслюючи власні сильні сторони, визначить свій стиль і манеру поведінки в кадрі. Завдання кожного - знайти вихід із ситуації, що розглядається в сюжеті. Тому зі спостерігачів кореспонденти перетворяться на коментаторів. У їх арсеналі - репортажі, розслідування, сатиричні есе, провокації та експерименти», - повідомляє канал.

 

На каналі продовжить виходити по буднях о 19.00 програма «Репортер» у форматі «Євроньюз» . Розважально-інформаційний блок стартуватиме по її завершенню.

 

За джерелами «Детектор медіа»,  27 червня на зборах колективу Нового каналу генеральний директор Володимир Локотко заявив про наміри запуску 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин замість «Репортера».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY