detector.media
08.08.2013 14:38
У новому сезоні ТЕТ запустить шоу про вибір весільних суконь «Принцеса тут я!»
У новому сезоні ТЕТ запустить шоу про вибір весільних суконь «Принцеса тут я!»

Цієї осені в ефірі телеканалу «ТЕТ» зявиться нове шоу «Принцеса тут я!» про те, як дівчата вибирають весільну сукню. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий проект телеканалу ТЕТ допоможе реалізувати фантазії наречених. Провідником для учасниць шоу стане кавалер-баритон європейської опери Костянтин Ріттель-Кобилянський.

 

«Він знає, як складний процес вибору перетворити на справжнє мистецтво. В унікальному весільному салоні він і його команда професійних стилістів допоможуть з тисячі суконь підібрати те саме, неповторне!», - йдеться у повідомленні каналу.

 

У кожній програмі візьме участь п'ять героїнь. Костянтин Ріттель-Кобилянський та його команда допомагатимуть вибирати весільні сукні не тільки дівчатам, що збираються виходити заміж, але учасницям, які вже давно заміжні. Шоу дозволить жінкам, у яких свого часу не було можливості надіти біле плаття, знову відчути себе нареченною.

 

«Наші учасниці - дівчата, які вже втратили всяку надію знайти своє плаття. Вони пройшли всі кола пекла, пересварилися з усіма подругами і родичами, але так і не знайшли той образ, в якому вони відчували б себе володарки всесвіту. Завдяки Костянтину Ріттель-Кобилянському і його помічникам, кожна з них отримає свій неповторний образ і з впевненістю скаже: "Принцеса тут я!"», - сказала продюсер проекту Леся Штогрин.

 

Допомагатиме дівчатам вибирати сукні буде співак Костянтин Ріттель-Кобилянський

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку грудня минулого року телегрупа «1+1» розформувала творче об'єднання Оксани Кучерової та створила новий продакшн «Матяш-Штогрин».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY